Sjajne vijesti za Hrvatsku - Vatreni u najvšem rangu uz najveće nogometne nacije

Zauzevši posljednje mjesto u skupini prvog izdanja Lige nacija sa Španjolskom i Engleskom, hrvatska nogometna reprezentacija ispala je iz najvišeg ranga ovog natjecanja. 


Novooformljeni turnir koji je UEFA uvela kao svojevrsnu zamjenu za prijateljske utakmice, započeo je prošle sezone, a Vatreni se nisu uspjeli othrvati Gordom Albionu i Furiji.
Prema starim pravilima, to je značilo ispadanje u B rang Lige nacija, ali to bi se već sutra trebalo promijeniti kada dolazi do veoma bitne izmjene za vatrene.



Kako prenosi Njemačka novinska agencija (DPA - Deutsche Presse-Agenthur) izvršni odbor UEFA-e u utorak (24. rujan) će na sastanku povećati broj momčadi za Ligu nacija u najvišem rangu povećati s 12 na 16 momčadi. To znaći da će Vatreni – unatoč lanjskom ispadanju – ostati u A rangu, kao i reprezentacije Njemačćke, Poljske i Islanda. Službena potvrda očekuje se u utorak.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.