Sarriju se ne piše dobro: Raskol sve bliži - Zvijezda radi sve da ode iz Chelseaja

Maurizio Sarri u sve većim problemima kako sezona odmiče: Raskol je sada na pomolu - Zvijezda kluba radi sve da ode iz velikana!


Već nedjeljama traju spekulacije oko budućnosti zvijezde Chelseaja. Iako je izgledalo da će minhenski Bayern svojom četvrtom ponudom od 35 miliona funti zadovoljiti njihove apetite.
Klub iz Londona i dalje neodlučan. Međutim, izgleda da će se dugogodišnja politika kluba iz Londona gdje daju prednost kupovini nego razvitku igrača iz sopstvene akademije doći "Plavcima" glave.



Osamnaestgodišnje krilo je izgleda riješilo da se po svaku cijenu preseli u Minhen i Bundesligu. Po nekim informacijama Hudson-Odoi bi ako se ne desi transfer u giganta iz Minhena, odlučio na nepotpisivanje novog ugovora sa Chelseajem.

I čekao da mu ovaj stari (jun 2020. godine) istekne - kada bi bio slobodan da sam bira svoju dalju sudbinu. Mladom Englezu to djeluje kao bolja sredina za razvoj mladih igrača poput njega uzimajući kao primer Jadona Sancha,



Saigrača iz mlađih selekcija "Gordog Albiona". Vidjet ćemo kako će čelnici sa Stamford Bridgea reagovati, ali izgleda da je mladi Englez već odlučio da želi da naslijedi Robena i Riberija u Bavarskoj.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.