Iz Reala stiže jasna poruka: Niko više nije uz tebe - Vrijeme je da ideš iz kluba

Zvijezda Reala u pravim problemima - Stigla mu je i jasna poruka iz madridskog velikana: Više niko nije uz tebe - Vrijeme je da ideš iz Real Madrida!


Vezni fudbaler Real Madrida, Isco, već nekoliko sedmica proživljava veoma teške trenutke na Santiago Bernabeu.
Isco je već odavno nezadovoljan statusom u kraljevskom klubu i vjerovao je da će se to konačno promijeniti dolaskom Santiaga Solarija. Ipak, Solari je krenuo stopama Zinedinea Zidanea jer Isco većinu utakmica počinje s klupe za rezervne fudbalere.



Španski mediji već danima pišu o tome da je Isco ostao gotovo sam, te da uopšte nema dobar odnos sa saigračima i trenerom. Novinar ugledne Marce, Ruben Jimenez, poručio je danas da bi bilo najbolje da Isco napusti Real Madrid jer više niko ne želi da ga gleda u dresu ovog kluba.

"Saigrači više nisu iza tebe, od kapitena nemaš podršku i klub te ostavio samog. Idi i igraj negdje drugo Isco. Igraj gdje god ti želiš jer vidiš da te u Realu više niko ne podržava", poručio je Jimenez. Da Iscu ne ide u kraljevskom klubu vidjelo se i na sinoćnjem meču protiv Betisa.



Real je uz dosta muke slavio sa 2:1, a Isco je utakmicu odgledao s klupe za rezervne igrače. Nedavno poručio da želi ostati u Realu Nije tajna da Isco i Solari baš i nisu u najboljim odnosima, čemu svjedoči i njegova minutaža u posljednje vrijeme, a mnogo se govorilo da će Španac već u januaru potpisati za Chelsea.

Ipak, Isco je u razgovoru za Deportes Cuatro istakao kako ima potpuno drugačije planove. "Ne razmišljam o odlasku. Jako sam sretan u Realu i želim ovdje još osvajati dosta trofeja s Realom", poručio je Isco.

Isco je 2013. stigao u Real iz Malage za 30 miliona eura, a do danas je osvojio 14 trofeja s madridskim klubom, od čega četiri Lige prvaka. Ove sezone je zabio četiri gola i upisao dvije asistencije 18 utakmica, a samo četiri puta je na terenu proveo svih 90 minuta. Osim sa Chelseajem, Isco se povezivao sa Manchester Cityjem i Bayernom.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.