Senzacija na pomolu: Real kuje strašne planove - Spremna istorijska razmjena sa Liverpoolom

Velike promjene na pomolu: Florentino Perez kuje velike planove - Sprema se istorijska razmjena na pravcu ljutih rivala, Liverpoola i Real Madrida!


Ako je vjerovati tvrdnjama španskih medija, na pomolu je senzacionalna trampa između Real Madrida i Liverpoola.
Iako odnosi ova dva kluba nisu na najboljem nivou nakon finala Lige prvaka prošle godine kada su Španci osvojili titulu prvaka Evrope. Tome je najviše doprinio duel Ramosa i Mohameda Salaha koji je morao da napusti igru nakon toga.



A čini se da bi upravo Salah mogao biti u centru pažnje. Naime mediji u Španiji plasirali su informaciju da je Real spreman da ponudi Tonija Kroosa i novac kako bi na Bernabeu doveli sjajnog Egipćanina.

Najveći problem predstavlja to što Liverpool ne ćeli da se odrekne svog najboljeg igrača, a također i to što im nije potreban još jedan vezni fudbaler, iako bi Kroos sasvim sigurno mogao da igra u startnih jedanaest bilo kojeg kluba na svijetu.



Ova priča je sve izvjesnija zbog slabijih igara Sergija Ramosa kao i priča o njegovom skorijem odlasku kako sa čela najvećeg kluba na svijetu pa tako i potpuno sa Santiago Barnabeua, što je samo jedan razlog više za Salahov dolazak.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.