Navijači oduševljeni: Klopp riješio veliko pitanje - Engleska zvijezda potpisala za Liverpool

Navijači oduševljeni: Jurgen Klopp riješio veliko pitanje kluba sa Anfielda - Konačno stigao veliki i dugo očekivani potpis za Liverpool!


Mladi fudbaler Liverpoola, popularni Trent Alexander-Arnold, odlučio je produžiti svoju vjernost klubu s Anfielda.
Trent Alexander-Arnold je izrastao u standardnog igrača Liverpoola na poziciji desnog beka, te je svojim igrama oduševio fudbalsku javnost i potpuno zaslužio poziciju. Jurgen Klopp mu vjeruje u potpunosti.



Te je njemački stručnjak najzaslužniji što je Alexander-Arnold postao jedan od najboljih desnih bekova u Engleskoj. U Liverpoolu znaju prepoznati igrača za budućnost i Alexander-Arnold je dokaz za to.

Ovaj 20-godišnjak danas je produžio saradnju s Liverpoolom i potpisao je višegodišnji ugovor. Alexander-Arnold je sa svega šest godina stigao u Akademiju Liverpoola, a debi za prvi tim upisao je u oktobru 2016. godine.



"Sretan sam i veoma ponosan u ovom trenutku. Privilegija je što mogu igrati za klub koji volim i što sam dobio novi ugovor. Nije bilo nikakve dileme da ću ga produžiti. Dok sam dobio ponudu odmah sam rekao da želim ostati što duže mogu. Ovo je klub koji volim i u kojem sam cijeli život", rekao je Alexander-Arnold nakon potpisa novog ugovora.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.