Milan se vraća: Mlada zvijezda stiže sutra - Sada im samo Piatek nedostaje

Veliki preokret u posrnulom Milanskom velikanu: Jedna zvijezda potpisuje za italijane u ponedeljak, a na drugo, još bolje pojačanje se još uvijek čeka!


I dok navijači AC Milana s nestrpljenjem čekaju da klub predstavi neko zvučno pojačanje poput Krzysztofa Piateka,
Stiže jedno malo manje zvučno iz Portugala. Kako su javili italijanski mediji, Sportingov dragulj Tiago Djalo stiže u Milan i u ponedjeljak će potpisati ugovor s Rossonerima i tako će pojačati najtrofejnije Italijane.



AC Milan i Sporting su dogovorili sve uslove oko mladog igrača, a mladu zvijezdu željeli su još SS Lazio, Manchester United i Manchester City, no ovaj 18-godišnji stoper prihvatio je odlazak u AC Milan.

Vjeruje se da je Sporting uključio određenu klauzulu koja osigurava da Milan ne može prodati Tiaga Benfici i Portu. Tiago Djalo nesumnjivo ima veliki talent, bit će možda u budućnosti stub odbrane Milana.



Ali sada navijači žele da se dovede jedan pravi napadač, nekoliko kvalitetnih pojačanja kako bi se tim nastavio boriti za plasman u Ligu prvaka što je trenutno ono što najviše treba posrnulom Milanskom velikanu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.