Kakav preokret: Donedavno "bježao" od Uniteda, a sada potpisuje ugovor sa njima

Nekada kada je Manchesterskim velikanom gospodario Jose Mourinho zvijezda je željela da što prije pobjegne iz kluba, a sada nakon mjesec dana ne može dočekati novi ugovor!


Vrijeme koje je Jose Mourinho proveo na klupi Manchester Uniteda obilježili su i nategnuti odnosi sa nekolicinom igrača.
Njegov turbulentan odnos sa Paulom Pogbom je gotovo svakodnevno punio novinske stupce, a puno bolji odnos nije imao ni sa Anthonyjem Martialom. Špekulisalo se da ovaj 23-godišnjak želi napustiti United.



A navodno je nekoliko puta i sam bio blizu transfera. Anthony Martial je na žalost mnogih velikana ostao na Old Traffordu, Mourinho je otišao, a sada Francuz pregovara o produženju saradnje sa Manchester Unitetom.

 Sky Sports prenosi da je dogovor jako blizu, te da će Martial po svemu sudeći prihvatiti novi petogodišnji ugovor sa Manchester Unitedom. Inače, njegov trenutni ugovor sa Crvenim đavolima važi do narednog ljeta.



Mnogo toga se promijenilo sa odlaskom Jose Mourinha sa Old Trafforda, vratila se želja igrača za igranjem fudbala, šest vezanih pobjeda je tu i prije svega jedan skladan odnos u klubu... A vraćen je osmijeh na lice najvećem navijaču Uniteda - Fergieu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.