Guardiola zapanjen: City našao "novog Fernandinha" - Dolazi sa Balkana, cijena prava sitnica

Pep Guardiola potpuno zapanjen: Nezamjenjivi građanin je upravo dobio zamjenu - "Novi Fernandinho" dolazi sa Balkana, a cijena je prava sitnica!


City postigao dogovor sa vezistom. Pep Gvardiola je u nekoliko navrata isticao da u njegovom timu postoji samo jedan nezamjenjiv igrač.
Naravno svima je jasno da je nezamenjiv samo - Fernandinho. Brazilac je ključna figura na sredini terena i sve je lakše kada je on na njemu, međutim problem nastaje kada iskusni Brazilac jednostavno ne može da isprati žestok ritam utakmica.



Za sjajnog Fernandinha ne postoji prava zamjena u Manchester Cityju. "Građani" su čini se sada pronašli rješenje, barem u perspektivi pošto će na Etihad uskoro stići fudbaler Hajduka iz Splita Ante Palaversa.

Omladinski reprezentativac Hrvatske ima svega 18 godina, ovo mu je debitantska sezona u prvom timu za koji je skupio 17 nastupa i važi za jednog od najtalentovanijih vezista u Evropi a interesovanje mnogih velikana govori u njegovo ime.



Visina transfera je blizu sedam miliona funti, a sve bi uskoro trebalo da bude ozvaničeno, a po navodima popularnog Sky Sporta već je postignut dogovor, i pitanje je samo dana kada će ove dvije strane da ga obznane.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.