Italijani jasni: Real Madrid riješio problem odlaska najboljeg - "Novi Modrić" na vratima

Dosta je bilo čekanja: Real Madrid je krenuo ofanzivnije u pregovore oko novog pojačanja  - Čini se da su Modriću dani u Realu manje više odbrojani!


Konačno su isplivali neki novi momenti, "Kraljevski klub" se okrenuo drugoj opciji, a Modrić je bliže izlaznim vratima nego ikada.
Jedna od najvećih priča prošlog ljeta bila je ona o Luki Modriću i njegovom navodnom odlasku iz Real Madrida. Inter je bio veoma uporan u nameri da ga dovede, ali u Madridu nisu dozvolili tako nešto.



Pa je najbolji fudbaler svijeta ostao još neko vrijeme na Santijago Bernabeu. Sada se pojavila nova nada na "Neroazure" pošto "Kraljevski klub" još uvek nije započeo pregovore o produžetku ugovora kapitena Hrvatske koji ističe 2020. godine, tvrdi Korijere delo Sport.

I ne samo to - Real Madrid već uveliko pregovara sa Totenhemom u vezi Kristijana Eriksena koji bi bio Modrićev prirodni naslednik zbog kluba iz koga obojica potiču, pa Inter i dalje ima čemu da se nada.



Tim iz AC Milana je vrlo blizu da obezbedi potpis Dijega Godina i navijači bi najviše voljeli kada bi ovaj tandem iz Madrida od narednog ljeta gledali na Đuzepe Meaci, a nama ostaje da ispratimo ta dešavanja i vidimo koliko je bilo istine u ovim navodima!

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.