Navijači ushićeni: LA Galaxy ostaje bez najboljeg - Ibra se vraća u Premier League?

Sjajne vijesti stižu sa ostrva: Po poslednjim saznanjima Major League Soccer ostaje bez ponajboljega - Ibra se vraća u Premier League!


Ponuda za sjajnoga Marka Arnautovića od kineskog Šangaja je po poslednjim saznanjima odbijena, ali Kinezi će se vratiti.
Tamošnji prvak silno želi Austrijanca pa će vjerovatno pojačati 35 miliona eura i dovesti Marka u Aziju. West Ham traži zamjenu, hoće Culluma Wilsona iz Bournemoutha, ali on vrijedi više od 50 miliona.



To je bila cijena i za Chelsea, "Trešnjice" ne žele da ga prodaju, potreban im je da izbore opstanak, u krizi su poslije dobrog starta. Pojavila se informacija koja je izazvala ushićenje među navijačima, Zlatan Ibrahimović u PL.

Naime, West Ham pokušava da ga ubijedi da uzme veliki novac u narednih šest mjeseci i pomogne im, za Šveđanina to bi bio izazov, poslije propalih pregovora sa Milanom. Osim njega u obzir dolazi i Radamel Falkao koji se nije proslavio u Chelseaju i Unitedu.



A Pelegrini želi pojačanja u drugim linijama tima, Mozesa iz Chelseaja, kao i Drink Watera, a moguće je da kupi odličnog vezistu Blackburna Bradleya Daka, pošto je Jonjo Shelvey ipak nemoguća misija. Na kraju Ruben Loftus Cheek je raspoložen da ode iz Chelseaja, njega žele Palace gdje je bio na pozajmici, ali i Newcastle...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.