United na prekretnici: Mourinho konačno dobio podršku igrača - Velika zvijezda leti?

Mourinho konačno dobio podršku svlačionice, popularni francuz na izlaznim vratima, kontroverzni menadžer zakuvao sve?!


Paul Pogba dojadio i saigračima, mediji pišu da je ostalo još da bord direktora prihvati odluku menadžera, pa bi za par sedmica Francuz mogao da pokupi stvari...
Paul Pogba nije bio u timu protiv Liverpoola, kako sada stvari stoje, ne samo što je propustio najveći engleski derbi, već se njegovo vreme u Unitedu završilo. Više izvora navode da bi i svlačionica bila srećna da ode.



I da čak Mourinho ima podršku igrača u svojoj namjeri da se oslobodi Francuza već u januaru. Naime, "Mirror" je juče već lansirao priču o razmjeni za Alexa Sandra, ali postoji i varijanta da Francuz ode na pozajmicu sa obaveznim otkupom.

To bi prihvatili i Barcelona i Juventus koji žele ovog fudbalera. U Barceloni bi mogao da uzme navodno veći novac, u Juventusu su ga čekaju prijatelji, oba kluba bi plaćanje odložila za ljeto, a cilj "Đavola" je da vrate novac uložen u Pogbin transfer, dakle on bi mogao da bude oko 80 miliona evra.



Pretpostavlja se da bi jedan od zainteresovanih klubova platio Raiolinu proviziju. Ostalo je da bord direktora sankcioniše ovu odluku Mourinha, što bi u isto vrijeme značilo i podršku za trenera koji i dalje smatra da je Pogba virus, da ne može da ga kontroliše i da je najbolje da ode dok još mogu da izvuku novac za njega.

Ono što je novina je da Mourinho ima podršku igrača, navodno je svima dosta Pogbinog ponašanja na treninzima, ali i na terenu, on djeluje kao da se dobro zabavlja i većina fudbalera smatra da to radi namjerno kako bi otišao iz kluba, odnosno da iza svega stoji Raiola.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.