Legenda Uniteda osula po igračima: "Izgledaju kao špageti bolognese kad ih gledate"

Legenda Manchester Uniteda uvrijedila igrače "crvenih đavola" - "Izgledaju kao špageti bolognese kad ih gledate..."


Manchester United izgubio je derbi na Anfieldu od Liverpoola 1:3, a taj ga je neuspjeh ostavio na čak 18 bodova razlike od redsa.
Ali i 11 od vodeće četvorke. Dovoljno da poraste tlak nekadašnjim igračima koji pamte slavn(ij)e dane poput Garryja Nevillea. "Ranije ste me tijekom utakmice pitali kako United igra", počeo je Neville.



I tako odgovorio na pitanje voditelja emisije, a onda nastavio sa monologom: "Hajmo reći da možete vidjeti da ih ima pet u zadnjoj liniji, ali oni su posvuda! Izgledaju kao špageti bolognese kad ih gledate..."

"Čak ni na slobodnim udarcima nisu u liniji. Jednostavno ne možete reći tko upravlja tom linijom." Unitedovu predstavu na Anfieldu kritizirao je i bivši kapetan Roy Keane. "Neki igrači jednostavno nisu dovoljno dobri za United."



No, menadžer Jose Mourinho bio je zadovoljan nakon utakmice. "Igrači su dali sve, a kad je tako, onda moram biti zadovoljan." Inače, ovo je najgori start Manchester Uniteda u posljednjih 28 godina, što je za mnoge zaista poražavajući podatak.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.