Arsenal ide naprijed: Emery oduševljen mladom zvijezdom - Spremno 40 miliona

Londonski velikan na čelu sa Unaijem Emeryjem je pronašla novo pojačanje, za sjajnog Argentinca Arsenal spremio 40 miliona!


Emery želi da sklopi sve kockice. Poznato je da Unai Emery želi da pojača svoj tim a pogotovo nakon današnjeg debakla.
Takođe, prioriteti su defanzivci, ali Emery želi i neko pojačanje u napadu. Trener Arsenala je očaran mladim Argenticem Cristijanom Pavonom. Fudbaler Boce Juniors je eksplodirao u dresu argentinkog velikana.



A stigao je i do reprezentacije za koju je odigrao 11 mečeva. Dvadesetdvogodišnji krilni napadač igra fantastično, a izgleda da je došlo pravo vrijeme da pređe u Evropu. Stigao je u Bocu 2014. godine kao tinejdžer za milion funti.

A sada Boca traži 40 miliona funti za ovog fudbalera. Unai Emery svakako zna da će morati da ispuni te uslove ukoliko želi da Christian Pavon stigne na "Emirates" i vjerovatno će u januaru dovesti Pavona.



Pored Arsenala, zainteresovan je i Londonski Fulham, ali teško da oni mogu da pariraju Arsenalu kada je novac u pitanju. Sigurno je da Arsenal neće pogrešiti ukoliko ga dovede, ali Emery zna da je prioritet odbrana.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.