Redsi ne staju: Jedan od najtalentovanijih izabrao Liverpool - Na vratima zvijezda od 70 miliona

Englezi donose sjajne vijesti za navijače prvoplasiranog kluba u Premier Ligi, ponajveći talenat u svijetu izabrao baš da dođe na Anfield, cijena prava sitnica!


Liverpool je danas u maestralnom meču uspio da pobijedio velikog derbi rivala, Jose Mourinhov Manchester United.
Da stvar bude još bolja za navijače sa Anfield Roada Liverpool je potpuno izdominirao što se statistike tiče, ali čini se da prvom čovjeku i glavnom zaslužnom za povratak Redsa na pravi put sve to i nije dovoljno.



Jedan od najvećih talenata svjetskog fudbala je izabrao svoj novi klub, a to će, kako tvrde engleski mediji, biti Liverpool. Fantastični 20-godišnji Amerikanac sigurno ide iz Dortmunda, a privukao ga je poziv Jurgena Kloppa.

On je sa sa Jurgenom Kloppom je sarađivao još u Borussiji Dortmund. Transfer bi trebalo da bude ozvaničen prije ljeta 2019., a zvanično zaključen u junu. Trebalo bi da cijena za sjajnog Pulišića iznosi oko 70 miliona eura.



Christian Pulišić je već dvije godine prvotimac Milionera, može da igra na više pozicija u napadu, a stil mu se apsolutno uklapa u Jurgen Kloppove zahtjeve fudbala. A sve informacije dalje nam potvrđuju stare glasine, da je Liverpool ove godine zaista došao po titulu!

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.