Zvijezda oduševila u Bundesligi - Sada Bayern i Napoli nude pravo bogatstvo za njega

Konačno iskočio u prvi plan: Nakon eksplozije u Bundesligi, a sada je zvijezda na meti dva evropska giganta! 


Srpski reprezentativac Luka Jović zaista je eksplodirao ove sezone u dresu Eintrachta iz Frankfurta kako smo svi mogli da posvjedočimo.
I logično, privukao veliku pažnju najvećih evropskih klubova. Kada jedan igrač da pet golova u Bundesligi, nema te sile da se veoma brzo ne nađe na radaru Bayerna iz Munchena koji je definitivno klub koji raspolaže sa ogromnim novcem.



Bayern Munchen već tradicionalno uzima sve najbolje igrače iz Njemačke. Međutim, Luka Jovića je naciljao i Napoli, koji je vrlo zainteresovan da Eintrachtu iz Frankfurta narednog ljeta plati između 30.000.000 i 40.000.000 miliona evra.

Naravno uz uslov da ga prethodno tome klub iz Frankfurta otkupi od Benfike, što će sigurno učiniti za ranije klauzulom dogovorenih 6.000.000 evra. Možda je za nijansu bliži Bayernu, koji ima veću platežnu moć.



Luka bi ostao u Bundesligi, a sačekao bi ga i bivši trener Niko Kovač sa kojim ima odličan odnos, ukoliko naravno, hrvatski stručnjak opstane na vrućoj klupi Bavaraca. Ove sezone Jović je postigao devet golova na 13 odigranih utakmica u svim takmičenjima.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.