Nesloga razdire Real Madrid - Ramos sad tjera jednog od najboljih

U Madridu se stanje ne smiruje, Solari na velikoj prekretnici - Kapiten tima traži od trenera da otjera jednog od najboljih!


Španski mediji tvrde, Ramos je na čelu "španskog klana" , a drugi igrač "internacionalnog" te navodno ratuju u svlačionici Real Madrida.
Kako se bliži večerašnja utakmica Rome i Real Madrida, svlačionica Kraljevskog kluba bukti sve više i više. U njoj se razbuktava pravi mali rat između dvaju klanova „španskog“, kojeg predvodi kapiten Sergio Ramos, i „međunarodnog“, na čelu kojeg je Luka Modrić.



Kapiten je okrivio Modrića za lošu situaciju u klubu pred svima, a Modriće je eksplodirao, prenosi Diario Gol. Utakmica protiv Eibara (0:3) upalila je ponovo šibicu u zapaljivoj svlačionici Real Madrida.

A nekada dobri prijatelji Sergio Ramos i Luka Modrić sad su na suprotstavljenim stranama.Nakon debakla u Ipurui, vođa Španaca upro je prstom u najjistaknutijeg člana „internacionalaca“ pred cijelom ekipom te ga okrivio za očajnu formu Real Madrida.



Luka navodno nije ostao dužan. Ali, Ramosu to nije bilo dosta, navodno je na neformalnoj večeri s trenerom Santiagom Solarijem pokušao pronaći rješenje Realove krize, ali i pronaći krivce za očajnu formu.

Tako da je Ramos optužio Modrića da nije učinio dovoljno pri drugom i trećem golu suparnika te insistirao da ga argentinski trener preseli na klupu za rezerve u Ligi prvaka to jeste da ne bude starter.

Luka Modrić i još nekoliko „teškaša“ u svlačionici saznali su za sastanak i navodno im nije dobro sjeo. Kapiten hrvatske reprezentacije nije bio jedini na Ramosovoj tapeti, navodno Sergio Ramos želi iz udarne ekipe istjerati i Marcela, Casemira, Navasa, Balea, Benzemu i Varanea.


Pa je Solariju sugerirao Isca i Asensija za utakmicu u Rimu. Zahtjevi Sergio Ramosovog klana trenutačno glasnije zvone u Solarijevim ušima, prenose nam glasni španski mediji.

A rezultati „španske revolucije“ trebali bi se vidjeti na početnoj ekipi u Rimu. Lucas, Isco, Nacho i Asensio mogli bi dobiti više minuta nakon Sergio Ramosovih sugestija Solariju i okrviljivanja Modrića i ekipe.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.