Španci jasni: Real prodaje najveću svoju nadu Kloppu za 180 miliona, pa kreću po veliku želju

Izvjesno je da u Real Madridu već neko vrijeme neke stvari ne štimaju, sve od odlaska Zidanea i Ronalda, a sada bi i Zidaneov miljenik mogao da naupsti ekipu!


"Ako Jurgen Klopp zaista nudi toliko veliku sumu, Real bi trebao biti lud da odbije ponudu!" To je komentar u španskim medijima, ali cijela priča djeluje nevjerovatno...
Šokantne vesti stižu iz Španije, ali uzmite ih sa rezervom, novinar Eduardo Inda je poznat po ovakvim izjavama. Naime, nije tajna da je Jurgen Klopp ljetos svim silama želio da dovede Marka Asensija.



Isto tako nam je jasno i da je nudio veliki novac. Inda tvrdi da je u pitanju bilo 180 miliona evra, što je gotovo nemoguće, ali je Real Madrid posle prodaje Ronalda odbio ponudu mislivši da će Asensio naslijediti Ronalda.

Sada bi Redsi navodno mogli da se navrate, Asensio je kod Skolarija izgubio mjesto, prednost ima Ceballos, sve su češće najave da će Isco ili Asensio napustiti klub, kako bi Real Madrid srušio svjetski rekord.



I tako doveo svoju najveću metu, Edena Azara. Šta je od svega istina, teško je reći, Asensio želi da napusti klub, čak je navodno razgovarao sa čelnicima Juventusa, ali i Cristijanom Ronaldom koji ga zove u Torino.

No, ne postoji šansa da Italijani plate toliko veliko obeštećenje. U Španiji kažu, da ako zaista Liverpool stavi na sto ovoliki novac, Perez bi bio zaista lud da odbije ponudu...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.