Navijačima Uniteda se neće svidjeti - Pogba priznao: Želim doći u vaš klub

Paul Pogba navijaču otvorio dušu: Old Trafford će ga izviždati prvom prilikom - Želim se doći u vaš klub!


"Da, želim se vratiti", navodno je kazao Paul Pogba jednom od navijača, javljaju popularni italijan - Tuttuosport.
Paul Pogba je zaprimio toplu dobrodošlicu u srijedu navečer kada je njegov Manchester United gostovao u Torinu kod Juventusa, inače bivšeg kluba francuskog reprezentativca i aktuelnog svjetskog prvaka.



I dok je po završetku utakmice došlo do napetosti na relaciji Jose Mourinho - Leonardo Bonucci i Paulo Dybala, Paul Pogba je otišao da pozdravi Juventusove navijače koji su bili tu i rukovao se s njima redom.

"Da, želim se vratiti", navodno je Pogba tada otkrio jedno od navijača, objavio je Tuttosport. Pogbi kao da je srce zaigralo kada se vratio u Torino, čak je ostao i duže u tom gradum, pa se naknadno vraćao u Manchester.



Iako je njegov odnos s Mourinhom "popravljen" sve snažnije se priča i piše o dolasku u Juventus. U dresu Stare dame je Francuz odigrao 178 mečeva i postigao je 34 gola uz 43 asistencije, dok je u Unitedu odigrao 110 utakmica, postigao je 20 golova i ima 22 asistencije.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.