Problemi u Realu: Solari otpisao veliku zvijezdu - Juventus tu vijest jedva dočekao

Nije mu puno trebalo - Zvijezda već ljuta, seli se u januaru?! Španac je često povezivan sa odlaskom iz kluba, hoće li se to konačno dogoditi? 


Od dolaska Julena Lopetegija Isco je postao jedan od najstandardnijih igrača, povreda ga je omela da igra koliko je htio.
Ali je bilo jasno da će kod bivšeg španskog selektora imati veliku ulogu. Ipak, "Los Blankosi" su totalno potonuli pod palicom španskog stručnjaka, koji je nakon debakla u "El Clasicu" zaradio i otkaz.



Na njegovo mesto postavljen je Santijago Solari, Argentinac je prethodno radio u Kastilji, pa je bio logičan izbor kao privremeno rešenje. Ipak, Solari se sada već nameće kao ozbiljna opcija koja se poprilično dokazala.

Sve se više šuška da bi mogao da dobije i ugovor od Florentina Pereza, a to se nikako ne dopada Iscu. On je sada u potpuno drugom planu kod novog trenera, nakon samo par utakmica već pokazuje nezadovoljstvo.



Mediji u Španiji prenose da će već u januaru tražiti da ide. Takve vijesti jedva su dočekali u Juventusu, "Bjankoneri" su odavno zainteresovani za njegove usluge, pa bi navodno već na početku naredne godine mogli da krenu u realizaciju transfera.

 Moraće ipak u Torinu da naprave ozbiljnu matematiku, Isko definitivno neće biti jeftin, ali nema sumnje da bi Španac predstavljao ogromno pojačanje za "Staru damu", koja svim silama ove sezone napada osvajanje Lige Prvaka.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.