Svi su ga zaboravili: UEFA ga odstranila sa terena - A sada se vraća sa 2 ponude

Svi su ga otpisali, a on se sada kao Feniks vraća jači nego ikad? Nekada velika zvijezda dobila dvije ponude! 


Francuski fudbaler bi se u januaru na velika vrata mogao vratiti na fudbalsku scenu nakon što mu istekne suspenzija koju je dobio od UEFA-e.
Samir Nasri je posljednji angažman imao u turskom Antalyasporu, ali je bio primoran da raskine ugovor s ovim klubom nakon što je UEFA odlučila da ga suspenduje zbog korištenja dopinga. Francuski fudbaler je još uvijek bez kluba.



Te će u januaru imati priliku ponovo da traži novi angažman jer mu tada ističe suspenzija. Nedavno su engleski mediji saopštili da će se Nasri najvjerovatnije vratiti na velika vrata, te ponovo zaigrati u Premiershipu.

Ovaj veznjak je svojevremeno nosio dres Arsenala i Manchester Cityja, no jasno je da neće moći mnogo birati što se tiče ponuda jer većina klubova nije zainteresovana da mu ponudi saradnju. Ipak, u Engleskoj se uveliko špekuliše o tome da će se Nasri vratiti na Otok.



Te da je Everton već spremio ponudu za njega. Pošto je ovaj 31-godišnjak slobodan igrač ostaje samo da se oni dogovore oko ugovora. Čini se da bi Nasrija od januara ponovo mogli gledati u Premiershipu iako su ga nakon dopinga mnogi otpisali.

Navodno, sve iz pozadine prati i West Ham, ali londonski klub još uvijek nije odlučio da li je Nasrijev dolazak pravi potez za njih. Ipak, trener ovog tima Manuel Pellegrini pokušava da uvjeri čelnike kluba da ponude Nasriju ugovor, te vjeruje da bi on bio veliko pojačanje za njih. Nasri je jasno poručio da želi ugovor od pet miliona funti godišnje, odnosno oko 100.000 funti sedmično.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.