Juventus sprema rješenje za najslabiju kariku tima - Nezadovoljna zvijezda Madrida od 100 miliona

Promjene na pomolu: Slavni španci su i dalje veoma tihi, a jedan od najboljih golmana spreman za veliki transfer? 


Pitanje je samo gdje će biti sledeća lokacija, a odlazak postaje sve izvjesniji kako navode mediji iz Španske prestonice.
Sjajni slovenački golman Jan Oblak mogao bi da napusti Atletico Madrid, iako on tvrdi da planira da ostane. Marca je objavila kako je Oblakova želja novi ugovor, ali Atletico de Madrid i dalje ništa ne nudi.



Sa obzirom da je prije dvije godine potpisao do 2021. godine. Jan Oblak po svim navodima za sada želi što više novca. Problem predstavlja to što u njegovom klubu za sada ni ne pomišljaju da ga nagrade.

Pa bi Slovenac koji je aktuelni prvak lige Europe možda mogao i da se odluči na odlazak. Atletico de Madrid ga ne bi pustio za manje od 100 miliona eura, što znači da će u red za njegov potpis stati tek manji broj klubova koji zaista tako raskošnu cifru mogu da ponude.



Klubovi poput Reala, Chelseaja, Liverpoola, Barcelone i Uniteda imaju dobro pokrivene golmanske pozicije, baš kao i Manchester City, pa je pitanje gdje bi onda mogao da završi jedan od najbojih golmana u Evropi.

Za sada je najizvjesnije da će da završi u Juventusu, jer trenutno najslabija karika tima je poljski golman, koji je preuzeo Buffonovu dugogodišnju poziciju ali čini se da ga italijani neće tu još dugo trpiti, pa je dobra zamjena neophodna.

Oblak je ove sezone pružao fantastične partije na golu Atletica, koji već godinama unazad ima vrhunske golmane i na kojima je bogato zarađivao, pa vidjet ćemo hoće li to biti slučaj i sa Oblakom.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.