Juventus oduševljen engleskim "čudom od djeteta" - Spremna ponuda od 80 miliona

Stara dama bez pardona: Juventus spremio 80 miliona za englesko čudo od djeteta - Zvijezda Bundeslige zaludila velikane!


Mlada zvijezda je postala prava senzacija evropskog fudbala nakon niza odličnih igara u dresu slavne Borussije Dortmund.
Sa svega 18 godina ovaj engleski reprezentativac 'žari i pali' Bundesligom i izvjesno je da neće još dugo nositi dres Borussije, a kako pišu inostrani mediji, favorit za njegovo dovođenje je - Juventus. 



Čelnici aktuelnog šampiona Italije su navodno spremni da izdvoje čak 80 miliona eura kako bi ga već na zimu doveli u svoje redove, no nisu jedini, jer se u utrci za njegov potpis još Manchester United i Paris Saint Germain.

Teško je vjerovati da će se Milioneri tako lako odreći Sanchovih usluga, pogotovo jer su nedavno s njim produžili saradnju, međutim nešto će se pitati i ovaj ofanzivac kojem su već dodijelili epitet 'čudo od djeteta'.



Jadon Sancho je ove sezone na 17 utakmica, računajući sva takmičenja, postigao pet pogodaka i upisao osam asistencija što ako uzmemo u obzir njegove godine je zaista izuzetan uspjeh, i ne čudi što se velikani otimaju oko njega.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.