Stižu velike promjene: Vratili se skauti - Pred Barcom 14 novih igrača

Barca nove decenije, ovo je lista od 14 igrača koje su skautirali - Barcelona mijenja ruho, posle odlaska Inijeste, a za par godina neće biti Mesija, Pikea, Suareza. 


Klub već sada ima listu igrača koje prati... Barca je mnogo griješila i lutala u prošlim prelaznim rokovima, sjetimo se 40 miliona za Gomesa, Alcacer nije dobio šansu, sada trese mreže u Dortmundu.
Digne je prošlost, Denis Suarez bez uticaja. Oba Vidala, i onaj španski i onaj čileanski su promašaji, nekoliko Brazilaca poput Daglasa takođe nije uspjelo da se nametne. Ali, klub i dalje traga za novim igračima.



Svi znaju da žele Frenkieja De Jonga i Matthijsa De Ligta, ali i golmana PSV Eindhoven Zoeta ili Belgijanca Castelsa iz Wolfsburga. Na listi je Rabiot, ako bude slobodan, mada se on predomišlja, mogao bi da ostane u PSG.

Ali i Pol Pogba oko koga su mišljenja podijeljena, prije svega zbog cijene i paprenih primanja koja ima. Kalidu Kulibali bi bio sjajna zamjena za Pikea, ali košta 100 miliona, Milan Škrinjar je jeftiniji, od štopera tu je i Argentinac Tagliafico, još jedan igrač Ajaxa.



Ferlan Mendy lijevi bek Liona bi trebalo da bude zamena za Albu u sljedećoj deceniji, mada Luis Felipe iz Atletica može da bude rješenje već u januaru, on ne želi da ostane u Madridu. Od ostalih igrača na meti su Nicolas Pepe krilo Lila, još jedan od igrača koga žele svi veliki klubovi.

A Barca je već kontaktirala agenta Poljaka Pjateka, senzacionalni napadač Đenove bi, ako ovako nastavi mogao da postane zamjena za Luisa Suareza u budućnosti.

Neće svi ovi igrači stići u Kataloniju, ali za godinu ili dvije ovo su fudbaleri koje će Barcelona probati da dovede, uklopi u tim i napravi smenu generacija. Ostaće naravno Dembele, Coutinjo, Arthur, Lenglet, Ter Stegen kao mlađe snage za budućnost...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.