Italijani sigurni: Najveća zvijezda MLSa se vraća u Evropu - Dva velikana se bore za potpis

Italijani prenijeli veliku senzaciju: Najveća zvijezda MLS se konačno vraća u Evropu, u igri dvije opcije! 


U pitanju su svjetski poznati velikani i osvajači svih mogućih titula, vidjećemo ko će pobediti u ovoj trci.
Najbolji golgeter MLSa se vraća u Evropu! Tako barem piše Gazeta delo Sport u jutrašnjem izdanju, a u pitanju je list koji ima pouzdane izvore. Na stolu su dvije ozbiljne opcije i obe su njegovi bivši klubovi.



Milan bi ga želeo već u januaru, spremni su da mu ponude ugovor od četiri miliona evra godišnje i žele da ga upare sa Higuainom. Međutim, problem predstavlja transfer Lukasa Pakete iz Flamenga.

Pa se u AC Milanu boje da bi to moglo da ih osujeti u namjeri da vrate svjetski poznatog i popularnog Šveđanina. U opticaju je i Manchester United, tvrdi Daily Mirror čije informacije ipak uzimamo sa dozom rezerve.



Jose Mourinho bi ponovo želio da sarađuje sa Zlatanom Ibrahimovićem koji bi mu uveliko pomogao da poboljša igru svog tima u završnici kao i što bi vratio red u Svlačionici crvenih đavola u kojoj je poznat kao jedan od velikih vođa.

Poznato je da Zlatan ima visoko mišljenje o "Posebnom", te da bi vrlo rado ponovo sarađivao sa njim. Sa druge strane, nekoliko puta je isticao da bi volio da živi u Milanu, tako da je sve moguće...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.