Gattuso jasan: Ma kakav Ronaldo i Messi - Moja je želja igrati samo sa jednim

Jedna od najvećih legendi Gennaro Gattuso izabrao idealnog saigrača: "Kakav Messi, kakav Ronaldo..."


Trener Milana u svom stilu Milanov trener Gennaro Gattuso dao je intervju za zvaničnu stranicu UEFA-e.
U tom pomenutom intervjuu je, između ostalog, govorio i ko bi za njega bio idealan saigrač. Premda bi mnogi fudbaleri danas željeli dijeliti svlačionicu sa Lionelom Messijem ili Cristianom Ronaldom, on nije taj.



Govoreći o tome Gattuso je dao odgovor u svom stilu i sve iznenadio. Izabrao je odanog Madridistu - i jednog od najcjenjenijih igrača. "S kim bih od sadašnjih fudbalera najradije igrao? Ima ih jako puno koji su sjajni igrači.

Svi govore kako bi igrali s Cristianom Ronaldom ili Lionelom Messijem, ali ne i ja. Ja bih želio igrati s Modrićem," naklonio se Gattuso Modriću, pa dodao: „Odličan je igrač, ima jak karakter, fudbaler od glave do pete!“



Dodao je također Gattuso kako bi najviše volio igrati protiv Paula Pogbe, iako je nahvalio i Matuidija, a dodao je i da bi od glumaca njegov lik najbolje utjelovio, ni manje ni više, nego Robert De Niro.

Gennaro Gattuso je poznat kao jedan od najvatrenijih igrača i najodanijih navijača Milanskog velikana, sa kojim je bio poprilično uspješan za vrijeme svoje igračke karijere...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.