Malcom dobio šta je tražio: Ponizio navijače - Pa ga stigla sudbina

Malcomov agent jasan: Mnogi bi rekli da je karma učinila svoje - "Ne sviđa mu se ni u Barceloni"  


Brazilac Malcom je podigao veliku prašinu ovog leta kada je odradio gotovo filmski scenariju preokreta.
Te u poslednjem trenutku otišao u Barcelonu, iako je sve bilo spremno za potpis sa Romom. Italijani mu ovo nisu oprostili niti će, napadač je tada smatrao da je napravio dobar potez jer "Barca zove samo jednom".



Izgleda da mu u Španiji ipak nije sve potaman - nastupio je tek u dvije utakmice u Primeri i sakupio ukupno 25 minuta na terenu. Dovoljan razlog za nezadovoljstvo. "Svakom fudbaleru je potreban period adaptacije.

Kao i minuti na terenu kako bi dokazali koliko vrijede. On ih nije dobio, ali dokazaće ako dobije priliku", smatra njegov agent "Ne dopada mu se ova situacija, ali je fokusiran i veoma motivisan."



Vidjećemo koliko će još biti strpljiv ali sada mu je očigledno ono što smo svi znali još ljetos kada je svojski izradi italijanskog velikana i odlučio se da osramoti navijače Rome te ih ostavi da čekaju pojačanje koje nikada neće doći...

Brazilski fudbaler Malcom sada shvata koliko bi mu bolje bilo u Romi, u kojoj bi sigurno igrao ako ne sve utakmice onda barem više od pola, i gdje bi imao priliko da igra i da se razvija, a ipak se odlučio za "veliko ime" kluba i za to da njegov talenat bude protraćen na klubu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.