Brych po svom: Izbacio Srbiju sa Mundijala, pa bacio u jecaj Cristiana Ronalda!

Felix Brych napravio novi haos: O ovome će pričati svet - Cristiano Ronaldo dobio crveni zbog šokantnog poteza pa zajecao na premijeri u LŠ!


Slavni portugalski fudbaler isključen je nepravedno u 29. minutu na večerašnjem gostovanju Juventusa na Mestalli. 
U prvoj rundi grupe H Lige Prvaka upravo igraju Valencia i Juventus. Međutim veliki peh desio se timu Masimilijana Allegrija pošto je Felix Brych pokazao crveni karton Juventusovoj zvijezdi Cristianu Ronaldu.



Njemački sudija je takvu odluku donio nakon konsultacije sa sudijom iza gola, a na to ga je naveo udarac bez lopte Cristiana Ronalda. Od početka su Slijepi miševi provocirali najboljeg igrača Juventusa.

I na kraju im je uspjelo. Brych je tolerisao konstantne provokacije i udarce upućene slavnom Portugalcu, da bi sve eskaliralo u 29. minutu kada je Cristiano Ronaldo "udario" Murilja, a potom zaradio isključenje.



Cristiano Ronaldo je nakon što mu je Brych pokazao crveni karton pao na zemlju i doslovce zajecao. Sem što je ovo bila premijera portugalskog napadača u Ligi Prvaka u dresu Juventusa, ona je bila veoma bitna za Cristiana jer,

Ovo je prvi povratak u Španiju od kako je otišao iz Real Madrida i napustio špansku prestonicu... Felix Brych je inače poznat kao sudija loše procjene, koji je u mnogim situacijama napravio haos na utakmicama, a ne tako davno jer sudio na štetu Srbije kada je izazvao brojne kritike u svijetu. 

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.