/ Brych po svom: Izbacio Srbiju sa Mundijala, pa bacio u jecaj Cristiana Ronalda!

Brych po svom: Izbacio Srbiju sa Mundijala, pa bacio u jecaj Cristiana Ronalda!

Felix Brych napravio novi haos: O ovome će pričati svet - Cristiano Ronaldo dobio crveni zbog šokantnog poteza pa zajecao na premijeri u LŠ!


Slavni portugalski fudbaler isključen je nepravedno u 29. minutu na večerašnjem gostovanju Juventusa na Mestalli. 
U prvoj rundi grupe H Lige Prvaka upravo igraju Valencia i Juventus. Međutim veliki peh desio se timu Masimilijana Allegrija pošto je Felix Brych pokazao crveni karton Juventusovoj zvijezdi Cristianu Ronaldu.Njemački sudija je takvu odluku donio nakon konsultacije sa sudijom iza gola, a na to ga je naveo udarac bez lopte Cristiana Ronalda. Od početka su Slijepi miševi provocirali najboljeg igrača Juventusa.

I na kraju im je uspjelo. Brych je tolerisao konstantne provokacije i udarce upućene slavnom Portugalcu, da bi sve eskaliralo u 29. minutu kada je Cristiano Ronaldo "udario" Murilja, a potom zaradio isključenje.Cristiano Ronaldo je nakon što mu je Brych pokazao crveni karton pao na zemlju i doslovce zajecao. Sem što je ovo bila premijera portugalskog napadača u Ligi Prvaka u dresu Juventusa, ona je bila veoma bitna za Cristiana jer,

Ovo je prvi povratak u Španiju od kako je otišao iz Real Madrida i napustio špansku prestonicu... Felix Brych je inače poznat kao sudija loše procjene, koji je u mnogim situacijama napravio haos na utakmicama, a ne tako davno jer sudio na štetu Srbije kada je izazvao brojne kritike u svijetu. 

Zanimaju vas i teme koje se ne odnose na sport, uživajte uz naš magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.