Nikome ništa nije jasno: Firminho dao gol za 3 boda, a reakcija Salaha razbijesnila navijače!

Svi se večeras pitaju a šta se ovdje dešava? Firmino je donio pobjedu Redsima, ali kakva je ovo reakcija Salaha? 


Liverpool je večeras golom Roberta Firmina slavio nesvakidašnju pobjedu 3:2 protiv Paris Saint Germaina.
Ali reakcija Mohameda Salaha nakon pobjedničkog gola je u najmanju ruku čudna i na prvu je svima zapala za oko kao takva. Egipćanin je izašao iz igre pred sami kraj i nije uspio da se upiše u strijelce.



Ali kamere su zabilježile njegovu reakciju nakon gola Firmina. Mohamed Salah se u kadru nalazi iza Jurgena Kloppa koji se itekako raduje golu svoga tima, a čini se kako je u tim trenucima bio prilično nervozan - ako je samo to.

Mnogi već neko vrijeme pričaju o raskolu u ekipi Redsa... Sudeći po njegovoj reackiji, nije se previše obradovao golu, ali za sada nije baš poznato zašto je tako reagovao. Pogledajte video i procijenite sami o čemu se ovdje radi.





Jurgen Klopp je izveo Mohameda Salaha iz igre nakon 84 minuta provedena na terenu, za koje vrijeme Mo Salah nije postigao apsolutno ništa sem što je zaslužan za gol kojim je Paris Saint Germain izjednačio na 2:2.

Mo Salah je u prošloj sezoni oborio mnogobrojne golgeterske rekorde i kao takav očekivali smo mnogo više od njega ove godine na terenu, ali nakon "Ramosove operacije" u Ukrajini čini se da nije samo Loris Karius psihički i za klasu dole pao...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.