Brych ostao bez riječi: Ronaldo pokazao klasu - UEFA ostaje potpuno nemoćna!

Felix Brych i njegov pomoćni sudija su napravili jedan od najvećih skandala u istoriji fudbala - Događaj koji će se još godinama prepričavati!


Najveća fudbalska zvijezda na svijetu kao i na ovoj utakmici po mnogim a je dobila nezaslužen crveni karton u 29. minutu igre.
A dva dana kasnije i dalje se nisu slegli utisci nakon svega što se dešavalo u meču Valencije i Juventusa. Juventus je pobedio Valenciju u gostima u okviru prvog kola grupe H Lige Prvaka sa igračem manje.



Ali taj duel će ostati u sjećanju svima kao duel na kome je Cristijano Ronaldo dobio crveni karton, rezultata se za par godina neće sećati veliki broj ljudi. Italijanski mediji sa pišu o Ronaldu, kako je ostao dva sata na stadionu Valencije.

Ali i kako je dobio ogromnu podršku svojih saigrača. "'Ajde, Cris!", uzviknuo je Bernardeschi nakon što je ušao u svlačionicu posle duela. Uprava kluba je razgovarala sa Cristijanom Ronaldom nakon utakmice.



A navodno je Portugalac sve do ponoći ostao u svlačionici kada je uputio i izvinjenje svim prisutnima, kako piše "Coriere dello sport". I dalje je neizvesno koliko će utakmica propustiti Cristijano Ronaldo, ali nakon njegovog izvinjenja UEFA je potpuno nemoćna u očima javnosti i nema drugu opciju već da ukine ovu besmislenu suspenziju.

A prema informacijama koje ima engleski "Gardijan" zvanično najbolji igrač na svijetu će preskočiti utakmicu sa Young Boysima, a potom će zaigrati na "Old traffordu" gdje bi se trebao slavno vratiti na svoj stari stadion.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.