Zbog novog vođe na Parku Prinčeva Neymar razmišlja o odlasku: Brazilac je želja 3 velikana sa ostrva

Neymar je prema navodima uglednih francuskih medija na ivici da napusti Pariz tokom ljetnog prelaznog roka.


Kylian Mbappe je potpisao novi ugovor i tako postao legitimni vođa tima i u mnogome se sada on pita, a upravo zbog toga Brazilac bi mogao spakovati kofere i promijenti sredinu. 

Jedan od najboljih igrača i bivša zvijezda Barcelone na novi klub neće čekati mnogo jer je već nekoliko velikana pokazalo interes prema Neymaru. Pominjao se povratak u La Ligu na Camp Nou, ali je po svemu sudeći ta opcija propala i sada je veoma blizu ostrva. Čak 3 velikana su pokazala interes i to ozbiljan, a borba za potpis Brazilca će biti nevjerovatno interesantna.



Newcastle United, trenutno najbogatiji klub na planeti silno želi neko veliko spektakularno ime na St James Parku i uprava Svraka može da ispuni sve uslove koje zahtjeva Brazilac. Trenutno Eddie Howeu i Mohammed bin Salmanu ne ide na ruku to što klub nije u nekom europskom takmičenju i to bi moglo da otjera Neymara od sjevera Engleske.

Ipak, uprava Svraka cilja na to da će igraču ispuniti sve njegove zahtijeve i novcem ga privući na St James Park. Chelsea je još jedan od kluoba koji želi 30-godišnjeg Brazilca u svom timu pred sledeću sezonu. Thomas Tuchel želi opet da sarađuje sa Neymarom i smatra da može klubu pomoći da se opet domogne pehara u Ligi prvaka.



Manchester United je zadnji koji je pokazao ozbiljan ineres da potpiše Neymara, ali ni Crveni Đavoli ne mogu da mu ponude igranje u Ligi prvaka. Pred Erik ten Hagom je težak zadatak da United vrati u sami vrh, ali će sigurno dati sve od sebe. Holanđanin samtra da bi dolazak nekog velikog imena na Old Trafford mnogo toga promijenio i uprava je spremna učiniti sve kako bi ispunila sve zahtjeve Ten Haga. 

Vjerujemo da je trenutno Chelsea najbliži da potpiše Brazilca jer jedino mu oni mogu ponuditi igranje u Ligi prvaka sledeće sezone.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.