Kežman završava veliki posao, a u glavnoj ulozi SMS: Najpodcjenjeniji veznjak na pragu Premier lige

Sergej Milinković-Savić se smatra jednim od najpodcjenjenijih veznjaka na planeti i samo prelaskom u neki veći klub može demantovati te navode i svima dokazati ko je zapravo on.

 
27-godišnji Srbin je u Laziju već dugih 7 godina, a unazad nekoliko prelaznih rokova se povezivao sa brojnim klubovima međutim svaki put bi ostajao u glavnom gradu Italije.

Izgleda da je ovo ljeto njegovo zadnje na Olimpicu i da je njegov agent Mateja Kežman pronašao napokon klub koji je spreman odriješiti kesu i odvesti ga iz Rima. Pominjali su se brojni klubovi poput Manchester Uniteda, Real Madrida, PSG-a, Juventusa, kao moguća nova destinacija Srbina, ali izgleda da u potpuno neočekivan klub otići.



Naime, Kežman je blizu dogovora da SMS-a pošalje put Londona i Chelsija, kluba čiji je upravo Kežman nekada nosio dres. Thomas Tuchel je bacio oko na sjajnog veznjaka i smatra ga idealnim za svoj vezni red, a ono što je još zanimljivije jeste da je spremno 80 miliona eura samo kako bi Lazio popustio i pustio Sergeja da nastavi karijeru u najjačoj ligi na planeti. Navodno je Chelsea veoma blizu da sve dogovori, a Kežman je tu da izvuče ono najbolje za svog klijenta.

Sergej će sada imati priliku, ako se desi transfer, da svima dokaže o kakvom se zapravo igraču radi i da je spreman zaigrati za veliki klub.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.