Velikani saznali ono što su dugo čekali: Viola odredila cijenu za Vlahovića koja nije za svačiji džep

Fiorentina i prvi čovjek kluba Rocco Commisso su pokušavali na sve načine da zadrže najboljeg igrača, ali ipak on je odlučio da napusti klub.


Dušan Vlahović se nije uspio dogovoriti sa upravom Viole i svoju karijeru će nastaviti u nekom od zainteresovanih velikana. 

21-godišnjem reprezentativcu Srbije ugovor ističe 2023. godine i klub je ušao u pregovore oko produžetka novog, međutim od dogovora neće biti ništa i sada je Fiorentina spremna da ga proda na kraju sezone. Prošle sezone je proglašen za najboljeg mladog igrača Serije A i svi su se nadali da bi mogao ostati još u dresu Viole, ali ipak on se odlučio na veliki iskorak u svojoj karijeri.



Ukoliko Fiorentina misli nešto zaraditi moraće da ga proda na kraju sezone, a prema navodima medija sa Apeninskog poluostrva odredili su cijenu koja je 20 miliona eura niža od one koliko su tražili tokom ljetnog prelaznog roka.

Cifru koju je Commisso odredio za Srbina iznosi 70 miliona. Ponuda je iznimno visoka i nije za svačiji džep, ali ukoliko neki velikan želi da dođe do vrhunskog napadača moraće razbiti kasu to je sigurno. Vlahović je i novu sezonu započeo odlično i trenutno je na 6 golova i jednoj asistenciji u 8 utakmica koliko je odigrao u svim takmičenjima.



Najzainteresovaniji za usluge Vlahovića jeste Juventus kome je prijeko potreban kvalitetan napadač nakon odlaska Cristano Ronalda. Plan im je da ne otkupe ugovor Alvara Morate, koji je u klubu na pozajmici iz Atletico Madrida, i taj novac ulože u mladu nadolazeću zvijezdu sa kim bi napad obezbjedili na duži vremenski period. 

Pored Bianconera, za usluge sjajnog napadača su zainteresovani još Arsenal, Tottenham, Manchester City i Borussija Dortmund. 

Sezona je duga i još se ništa ne može znati gdje će Srbin završiti, ali se čini da je najbliži ostanku u Seriji A i odlasku u Torino.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.