Španski AS tvrdi: Zidane je razlog zašto 2 igrača Reala nedeljnu utakmicu nisu gledali iz VIP lože

Real Madrid se na kraju sezone rastao sa Zinedine Zidaneom i na njegovo mjesto su vratili bivšeg trenera, Carla Ancelottija.


Početak nove sezone može da raduje navijače jer se njihov klub trenutno na prvom mjestu sa 10 osvojenih bodova iz 4 odigrana kola.

Ipak ono što ih ne može radovati jeste loša odbrana i broj golova koji su već primili. Naime, jeste Real u 4 kola postigao čak 13 golova, ali isto tako mreža Thibaut Courtoisa se tresla već 6 puta što je zaista mnogo. U nedelju, nakon više od godinu dana, Real Madrid je odigrao utakmicu na Santiago Bernabeu koji je i dalje u fazi rekonstrukcije.



Kraljevski klub je za protivnika imao Betis, koga savladali rezultatom 5:2, ali ipak rezultat nije pokazatelj da su ih pobjedili lako. Na poluvremenu rezultat je glasio 1:2 za Betis, da bi u drugih 45 minuta Real totalno preokrenuo stvari u svoju ruku i na kraju rutinski slavio pobjedu, a Karim Benzema je bio strijelac čak 3 gola.

Ono što je interesantno jeste da je na tribinama renoviranog Santiago Bernabeua bilo poznatih ličnosti, a mnogi su se iznenadili kada su u VIP loži vidili bivšeg trenera Zinedine Zidanea. Ovom posjetom je Francuz još jednom pokazao koliko mu znači Real čime je sa tribina pružio punu podršku svom dojučerašnjem klubu.



Madridski list AS, je objavio jednu zanimljivu informaciju koja glasi da je većina igrača, koji su povrijeđeni ili nisu bili u protokolu, meč posmatrali iz lože, ali među tim igračima nije bilo Garetha Balea i Luke Jovića, a koji su ranije najavili svoj dolazak u ložu.

Isti izvor još navodi da njih dvojica nisu željeli da dođu na stadion kada su čuli da će tamo biti Zidane, jer nisu željeli da se sretnu s njim.

Izgleda da legendarni Francuz ipak nije ostao u najboljim odnosima sa pojedinim igračima, a činjenica je da ni Velšanin ni Srbin se nisu naigrali za vrijeme Zidanea na klupi Kraljevskog kluba.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.