Sjajne partije za klub i reprezentaciju nisu ostale nezapažene: 2 velikana Premier lige se bore za Solera

Veznjak Valencije Carlos Soler počeo je da oduševljava sve, kako u klubu tako i u reprezentaciji Španije.


24-godišnji Španac je postao veoma važan igrač na terenu za ekipu sa Mestalle i popularni "Slijepi miševi" bi ga mogli dobro unovčiti u narednom periodu.

Sezonu je otvorio na veoma odličan način gdje je u prva 3 kola postigao isto toliko golova, a to se za veznjaka može smatrati kao fenomenalan učinak. Te njegove sjajne partije za Valenciju u La Ligi nisu ostale nezapažene, a nekadašnji velikan Europskog fudbala bi te sjajne partije mogao dobro da naplati.



Prema navodima ElDesmarqueu, 2 velikana iz Premier lige su se već počela raspitivati za sjajnog veznjaka. Liverpool i Arsenal su klubovi koji žele potpisati Španca i to ako je moguće već na zimu. Ovo su 2 vrlo moćna kluba koja imaju dovoljno finansijski sredstava da uvjere Valenciju u prodaju veznjaka.

Jurgen Klopp trener Redsa još nije pronašao zamejnu za odbjeglog Georgino Wijnalduma koji nije želi da produži ugovor i otišao je u PSG. Njemački stručnjak navodi da je Jude Bellingham prva opcija, ali da je Soler adekvatna alternativa ukoliko ne uspiju doći do mlade senzacije iz Dortumnda.



Arsenal je u veoma teškoj rezultatskoj krizi i pravo je pitanje koliko će se Mikel Arteta još zadržati na klupi ako ne krene pobjeđivati. Arteta želi svog sunarodnika u klubu, jer kao i Liverpoolu je neophodan jedan kvalitetan veznjak koji bi povezao redove.

Soler ima ugovor do ljeta 2023. godine i otkupnu klauzulu koja iznosi 150 miliona eura, što je najviše od svih igrača u klubu. 

Međutim, činjenica da ima samo 2 godine ugovora i da bi sledeće ljeto klub mogao ispitati tržište da vide koliko bi mogli zaraditi kako ne bi čekali zadnju godinu ugovora kada može otići besplatno.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.