Barca se ne šali: Laporta za ljeto spremio spisak od 3 velika imena koja želi dovesti na Nou Camp

Barcelona je tokom ljetnog prelaznog roka ostala bez prve zvijezde i legende kluba, Lionela Messija koji je zbog finansijskih problema otišao iz kluba.


Katalonskog giganta drma velika finansijska kriza, ali Joan Laporta na sve moguće načine pokušava obezbjediti novac za normalno upravljanje klubom i dovođenjem velikih pojačanja.

Odlaskom Messija i Antoinea Griezmanna smanjena je plata i napravljena je velika ušteda, a još neki od igrača su pristali da im se smanji plata. Klub uveliko radi i na novim ugovorima igrača koji trebaju predstavljati budućnost kluba.



Ansu Fati, Ousmane Dembele i Pedri su budućnost kluba smatraju čelni ljudi i zato se radi da im se obezbjede novi ugovori kako ih ne bi izgubili. Prvi čovjek kluba se nada da bi sledeće ljeto mogao obezbjediti značajna finansijska sredstva i na Nou Camp dovesti velika imena. Već su zacrtani ciljevi i koja su to imena za sledeće ljeto.

Prema navodima Mundo Deportiva, Ronald Koeman želi 3 zvijezde da vidi na ljeto u svom timu. Erling Haaland, Paul Pogba i Dani Olmo su igrači koji su na vrhu želja Katalonaca. Norvežanina želi gotovo cijela Europa i svakako da će biti veoma teško doći do njega, ali Laporta želi da se takmiči sa ostalim velikanima.



Pogba još nije produžio novi ugovor sa Manchester Unitedom, a ovaj trenutni mu ističe na kraju sezone što znači da bi ga mogli dovesti u besplatnom transferu. Mino Raiola agent Pogbe i Haalanda je u veoma dobrim odnosima sa Laportom i zbog tog njihovog odnosa bi mogla Barca biti u maloj prednosti u odnosu na druge velikane. 

Barca je zadnjih dana ljetnog prelaznog roka obavila razgovore oko kupovine Olma, ali ipak nije Španac završio na Nou Campu. Isti izvor navodi da je Dani Olmo cilj za ljeto, dok je Erling Haaland san koji se može pretvoriti u javu, a Pogba prilika koja se ne pruža tako često u svijetu fudbala. 

Ostaje nam da sačekamo ljeto i vidimo da li će Barcelona imati likvidnosti za potpis ova 3 sjajna igrača.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.