Nakon Ramosa otišao je i Varane: Nasljednici se nalaze na spisku od 7 imena koliko je Ancelotti spremio

Real Madrid i Sergio Ramos se nisu uspijeli dogovoriti o produžetku saradnje i nakon 16 godina legenda kluba napušta Santiago Bernabeu.


Drugi štoper Raphael Varane klub napušta jer želi novi izazov u svojoj karijeri, a u Kraljevskom klubu ga nema više jer je osvojio sve što se može osvojiti.

Ramos je otišao put PSG, dok Varane odlazi u crveni dio Manchestera u United. Pred novim trenerom Carlo Ancelottijem je veoma teško ljeto, jer treba nadomjestiti 2 štopera koji su bili stubovi odbrane i ti koji su donosili trofeje u Madrid.



35-godišnji Španac je klub napustio kao slobodan igrač, dok će Real prodajom Varanea zaraditi prema navodima španskih medija oko 50 miliona eura plus bonusi koji zavise od igrača. Prema navodima Calciomercatoa, Ancelotti se već bacio u potragu za novim štoperima.

Trenutno raspolaže sa Eder Militaom i Nacho Fernandezom koji su poznati fudbalskoj javnosti, dok Jesus Vallejo i Victor Chust su nepoznati i Florentino Perez zna da su potrebna pojačanja i da se novac za to mora pronaći.



Prema istom izvoru, Ancelotti je spremio spisak od čak 7 imena, a na Perezu je da vidi koje od tih igrača može da priušti. Na vrhu želja jeste Jules Kounde iz Seville kao i Pau Torres iz Villareala. Kounde je procjenjen na oko 60 miliona, dok je Torres 10 miliona jeftinija opcija. 

Na spisku se nalazi još i otpisani štoper Cityja, Aymeric Laporte koga želi i Barcelona pa će Perez imati veliku konkurenciju u ljutom rivalu. Italijanski sturčnjak na klupi Reala je pronašao i 4 pojačanja u Seriji A, spoimnje se dvojac Intera Stefan de Vrij i Milan Skriniar.




Poznato je da osvajač Serije A nije baš u najboljoj finansijskoj situaciji pa bi do prodaje nekog od dvojca vrlo lako moglo doći. Ancelotti još je na spisak stavio Kalidou Koulibalyja, za koga su takođe zainteresovani velikani. I poslijednje ime na spisku jeste Alessio Romagnoli igrač koji je totalno zaboravljen kod Stefano Piolija i kome ugovor ističe 2022. godine. 

Milan je spreman da ga proda i uspije zaraditi nešto u suprotnom će ga izgubiti sledeće godine i klub će napustiti bez obeštećenja.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.