Ramsey je Allegriju višak, dok je na ostrvu veoma tražen: 3 kluba Premier lige se otimaju za Velšanina

Na mjesto novog trenera je došao Massimiliano Allegri, koji je umjesto Pirla sjeo na vruću stolicu Juventusa.


On se poslu vraća nakon 2 godine, gdje je upravo otkaz dobio u Juventusu, a sada je spreman da klub ponovo vrati u vrh Serije A. 

Allegri je spremio veliku rekonstrukciju u timu, a prema navodima italijanskih medija, Aaron Ramsey i Merih Demiral su prvi među igračima na koje Allegri neće računati za sledeću sezonu. Ramsey je iz Arsenala u Juventus došao u julu 2019. godine kao slobodan igrač.



U Juventus je stigao sa epitetom jednog od najboljih veznjaka Premier lige u tom trenutku, ali u Italiji svojim partijama nije opravdao očekivanja koja su se od njega očekivala. Zato je Allegri spreman da ga proda već ovo ljeto, ali samo ako na adresu kluba stigne adekvatna ponuda. 

Italijanu je višak, ali 30-godišnjak je zato interesantan klubovima iz Premier lige. Prema navodima Calciomercata, čak 3 kluba su zainteresovana za usluge Velšanina. Arsenal, West Ham i Crystal Palace su 3 kluba koja su zainteresovana za usluge Ramseyja.



Arsenalu je potreban jedan odličan veznjak, a Arteta je to prepoznao u svom višem saigraču. Ramsey bi se tako nakon 2 godine vratio na Emirates. Arteta je ostao bez dva veznjaka, Odegaarda i Ceballosa koji se vraćaju sa pozajmice u Real Madrid. West Ham je jedini od pomenutih klubova koji može Ramseyju ponuditi igranje u Europi, i sigurno imaju najveće šanse da ga dovedu.

Palace je klub koji ima sigurno najmanje šanse da dovede Velšanina na Selhurst Park. Ramsey je u Juventusu odigrao 65 utakmica i pri tome ima statistku od 6 golova i isto toliko asistencija.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.