Pirlu nije bilo suđeno u Juventusu, ali na novi posao neće dugo čekati - Ostrvo sledeća destinacija

Andrea Pirlo je bio postavljen za novog trenera Juventusa, ali nakon samo jedne sezone uprava Bianconera nije bila zadovoljna i dala mu je otkaz.


Pirlo je u debitantskoj sezoni kao trener Juventusa osvojio Kup i izborio plasman u Ligu prvaka, ali je ostavio svoj klub bez devete uzastpone titule u Seriji A.

Nije uprava Juventusa dugo čekala sa novim trenerom pa je nakon 2 godine vraćen Massimiliano Allegri na klupu, ali izgleda da i Pirlo neće dugo čekati na novi posao. Kako javlja italijanski CalcioMercato, Pirlo je ušao u uži izbor kandidata za novog trenera Evertona.



Klub iz Liverpoola je takođe prije nekoliko dana ostao bez trenera, jer ih je napustio Carlo Ancelotti koji je promovisan u novog trenera Real Madrida. Prema istom izvoru u užem krugu su još Nuno Espirito Santo, Rafa Benitez i David Moyes. 

Kolike su šanse za Pirla pitanje je, u konkurenciji je sa dosta iskusnijim trenerima od njega, ali možda uprava baš pruži šansku italijanskom stručnjaku. 

Sa klupom Evertona se povezivao i legendarni Steven Gerrard, ali to je manje realna opcija jer je on legenda najljućeg Evertonovog rivala Liverpoola.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.