Najbolji mladi igrač sa Apeninskog poluostrva veoma tražen: Solskjaer kvari posao velikanima Serije A

Ole Gunnar Solskjaer je u Manchester Unitedu trener već dvije i po godine i još nije uspio da donese trofej na Old Trafford.


Bio je najbliži tome u finalu Europa lige, ali je Villarreal poslije boljeg izvođenja penala trofej odnio put Španije. 

Iako su mnogi očekivali da je to zadnja utakmica Solskjaera, izgleda da uprava i dalje ima povjerenja u norveškog stručnjaka. I dok je tako, Solskjaer polako pronalazi nova potencijalna pojačanja za narednu sezonu.



Prema navodima Daily Expressa, Solskjaer je u potrazi za novim napadačem, iako je Cavani produžio ugovor na još godinu dana i biće u samom srcu napada sledeće sezone "Crvenih đavola". Prema istom navodu United je spreman da pokuša na Old Trafford dovesti igrača Fiorentine i najboljeg mladog igrača Serije A, Dušana Vlahovića. 

21-godišnji Srbin je minulu sezonu odigrao na vrhunskom nivou i sa 21 golom skrenuo pažnju brojnih velikana na sebe. Navodno je za njegove usluge zainteresovan još i Massimiliano Allegri i njegov Juventus. Pored Juventusa i Uniteda u svojim redovima Srbina želi i Inter, koji je prekinuo devetogodišnju dominaciju Juventusa u Seriji A.



Inter je nakon 11 godina ponovo podigao trofej Serije A, ali finansijski problemi bi mogli biti veliki problem kod borbe za transfer Vlahovića. Cijena koju je Fiorentina odredila za fenomenalnog napadača iznosi oko 60 miliona eura, što je za igrača koji je minulu sezonu postigao 21 gol i imao 2 asistencije na 37 utakmica i više nego realna. 

Fiorentina misli da ih ta cijena može zadovoljiti da u sledeću sezonu uđu bez svog najboljeg igrača.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.