Milinković-Savić opet tražena roba: Sarri je jasan, ali velikan iz Premier lige ne odustaje

Sergej Milinković-Savić je igrač o kome se unazad nekoliko prelaznih rokova pričalo da će napustiti Rim, ali se to još uvijek nije desilo.


Novi prelazni rok, ista priča, opet je glavna tema u medijima reprezentativac Srbije, za koga su opet zainteresovani velikani europskog fudbala. 

Prema navodima Il Messaggero, novi tim koji se pridružio Srbinu jeste velikan iz Premier lige, Liverpool. Redsi su pokazali veliko interesovanje za sjajnog veznjaka i spremni su da ga dovedu na Anfield ovo ljeto.



Jurgen Klopp nakon odlaska Wijnalduma, smatra da bi Milinković-Savić bio idealan da popuni tu rupu na sredini terena. Svi su vjerovali da će Wijnaldum biti novi igrač Barcelone, ali u zadnjem trenu se pojavio PSG, koji je Holanđaninu ponudio duplo veću platu što je on odmah prihvatio i tako nadmudrio Koemana.

Pored Sergeja, Klopp je povezivan sa još veznjaka koje želi dovesti na Anfield, pominju se Lorenco Pellegrini iz Rome, te Youri Tielemans iz Leicester Cityja. Prema istom izvoru, obeštećenje koje bi Liverpool trebao da plati za 26-godišnjeg veznjaka moglo bi iznositi oko 60 miliona eura.



Ovaj sjajni veznjak je minule sezone za Lacio postigao 8 golova i dodao 11 asistencija na 41 utakmici u svim takmičenjima. Lazio je ostao bez Inzaghija na klupi, koji je otišao put Milana, gdje je preuzeo šampiona Serije A, Inter. Na mjesto trenera Lazija je stigao Mauricio Sarri, koji je upravi jasno rekao da želi Sergeja i sledeće sezone da vidi na Olimpicu. 

Sada je sve na upravi, da pokuša uvjeriti Srbina da i naredne sezone ostane u klubu, pored činjenice da ne igraju Ligu prvaka za razliku od Liverpoola.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.