Salah se oglasio: Ne mogu da kažem mnogo, niko iz kluba se ne oglašava

Mohamed Salah je zasigurno jedan od najboljih igrača Liverpoola unazad par sezona.


Egipćanin ima važeći ugovor do ljeta 2023. godine, a navodno još niko mu nije ponudio novi i ne zna šta će biti povodom toga.

"Niko iz kluba trenutno ne priča samnom o novom ugovoru, tako da ne mogu da kažem mnogo o tome", rekao je Salah. Međutim, on je naglasio da je posvećen Liverpoolu i da želi i u budućnosti igrati na Anfieldu, a na upravi je da spremi novi ugovor.



"Ako me pitate, želim da ostanem ovde što duže, ali sve je u rukama kluba. Ja ću davati sto odsto od sebe da osvojimo što više trofeja. Uvek ću davati sve za ljude koji mi pokazuju toliko ljubavi", bio je jasan egipatski reprezentativac. 

Za Salaha je zainteresovan Real Madrid i Barcelona kao i nekolicina velikih klubova, zbog čega se i očekuje da mu uprava ponudi novi ugovor da slučajno ne bi ostali bez svog najboljeg igrača. Uprava će morati poboljšati novi ugovor ukoliko mu budu ponudili.



Salah već 4 godine nosi dres Liverpoola i sa ovim klubom je osvio Premier ligu, Ligu prvaka, Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo. Ova sezona je sezona za zaborav Liverpoola, u Ligi prvaka su ispali u četvrtfinalu dok u Premier ligi se bore za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Bliži se kraj nacionalnih prvenstava i ostaje da sačekamo da li će uprava i kada ponuditi novi ugovor egipatskom reprezentativcu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.