Uprava Dortmunda jasna povodom svojih zvijezda: Jednog prodajemo, drugi siguno ostaje

Borussiju Dortmund očekuje buran ljetni prelazni rok, prošle sezone je klub imao jednu zvijezdu a ove će imati više igrača koji će biti na cijeni.


Prošli godine Dortmund je dva mjeseca lomio koplja oko Jadon Sancha, ali je on na kraju ostao na Signal Iduna Parku. 

Ove sezone uz Sancha najzvučnije ime svakako će biti trenutno jedan od najboljih napadača Erling Haaland. Ne postoji klub koji nije pokazao interesovanje za norveškog reprezentativca. Navodno sportski direktor crno-žutih Mihael Cork je po tom pitanju jasan, Dortmund nema namjeru da proda Haalanda.



Dok za Sancha rekao da je sasvim izvjesno da će napustiti klub. "Mi smo imali prošlog ljeta dogovor sa Sanchom da pod određenim uslovima može da ode iz kluba. On je kod nas već nekoliko godina. A sa Haalandom nemamo takav dogovor", objasnio je Cork.

Prošlo ljeto cijena za Sancha bila oko 120 miliona eura, koliko je Dortmund tražio od Uniteda i posle dva mjeseca natezanja nije ih dobio. Navodno njemački mediji pišu da bi ovo ljeto ta cijena mogla biti niža i da se očekuje da Dortmund pristane i na 100 miliona eura.



Manchester United i Solskjaer i dalje žele da dovedu Sancha i da sledeće sezone zaigra na Old Traffordu. Dok Haalanda koliko god svi tražili Dortmund nije spreman da ga pusti, mada nije ni Raiola neko kome se treba zamjeriti.

Sačekajmo ljeto i da vidimo kako će se stvari odvijati za dvije najveće zvijezde Dortmunda.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.