Zapamtite ovog klinca - Jedan od najvećih talenata na španskom tlu kojeg žele i Barca i Real

Riječ je mladom krilnom igraču koji ima svega 17 godina i za njegov potpis se u ovom trenutku bore dva najveća kluba sa španskog tla. 


Victor Munoz je izuzetno talentovan sedamnaestogodišnjak koji je već zapao za oko i Barcelni i Realu, ali ga prati i Villareal za kojeg bi se reklo da i nema neke šanse protiv ovakvih rivala. 

Munez je trenutno jedan od najvećih talenata u Španiji i samo se čekao momenat kada će se veliki klubovi aktivirati i krenuti po njegov potpis. Španski mediji danas pišu da je madridski Real trenutno najbliži potpisu ovog mladog igrača, ali moglo bi doći do potpunog zaokreta.



Budući da je dječak svojevremeno bio u La Masiji, čuvenoj Barcinoj školi nogometa, a također je igrač Damma, kluba koji se smatra Barcinom filijalom. Teška odluka u kojoj se našao jedan sedamnaestogodišnjak. Ostaje nam samo da zapamtimo ovo ime i pratimo šta će se dešavati sa njim narednih godina.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.