Najčudnija frizura se vraća na Ostrvo: Bivši trener ga želi u svom timu

Ljetni prelazni rok će nam donjeti dosta uzbuđenja na fudbalskoj pijaci, a najaktivniji kao i uvijek bi trebale biti ekipe sa Ostrva. 


Jose Mourinho i njegov Tottenham već traže pojačanja za sledeću sezonu, jer ova ukoliko ne izbore Ligu prvaka biće neuspješna.

Prema Voetbal24-u, Mourinho želi svoj sastav da ojača sa belgijskim veznjakom Marouane Fellaini-em. Njih dvojica su sarađivali u Manchester Unitedu i vjeruje da može pomoći "Sparsima". Fellaini ima 33 godine i pod ugovorom je sa kineskim Shandong Lunengu do kraja godine, ali moguće da će se vratiti i prije vremena u Europu. 



U Kinu je otišao 2019. godine nedugo nakon što je Solskjaer zamjenio Mourinha na Old Traffordu. Fellaini je u United stigao kao prvo veliko pojačanje tadašnjeg trenera Davida Moyesa koji je upravo iz Evertona sjeo tada na vruću stolicu Uniteda.

Sa sobom je poveo i Fellainia koji je došo u Manchester u transferu teškom 27,5 miliona funti. Za United je upisao 177 nastupa i postigao 22 gola. Portugalski menadžer veoma poštuje i cijeni belgijskog veznjaka i biće mu drago ako opet budu sarađivali.



Najveća zabrinutost je i dalje oko ostanka Mourinha na klupi "Sparsa" jer porazom od Uniteda su trenutno na 7 pooziciji i zaostaju 6 bodova za Ligom prvaka. Preostalo je samo 7 utakmica da izbore to mjesto koje vodi u Ligu prvaka, ukoliko to ne ostvare vjerovatno će Mourinho dobiti otkaz.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.