Na Apeninima se završava veliki transfer: Jedan od najboljih igrača Milana napušta klub

Na Apeninima dominacija Juventusa će napokon biti prekinuta, jer je Inter na korak od Scudetta. 


Zanimljive informacije donose vodeći mediji na Apeninima, navodno jedan od najboljih golmana današnjice je na korak od velikog transfera. 

Naime, golman Milana Gianluigi Donnarumma sve je bliži prelasku u redove Juventusa na kraju sezone. Golman i uprava Juventusa će obaviti finalni razgovor krajem sezone kada bi se trebali dogovoriti oko svih detalja.



Na Twitteru je tu informaciju potvrdio i Massimilliano Nerozzi, gdje navodi da je Donnarumma blizu Juventusa. Milan i Juventus su u velikoj borbi za jedno od mjesta koje vodi u Ligu prvaka, a vrlo lako je moguće da jedan od velikana na kraju izvisi.

Ono što sve zanima šta će se desiti ukoliko Milan izbori Ligu prvaka, a Juventus ostane bez iste, kako bi se onda razvila cijela priča oko golmana. Navodno, odmah italijanski mediji navode da Juventus iako ne uđe u Ligu prvaka, Donnarumma će postati njihov novi golman.



Juventus oćekuje velika rekonstrukcija tima na kraju sezone, pominje se čak i trener Andrea Prilo da je blizu otkaza. Dok sudbina Ronalda i Dybale i dalje neizvjesna. Za neke igrače se već spominje da su na izlaznim vratima "Stare dame".

Ova sezona je najlošija sezona Juventusa u posljednjoj 10 godina kada se pogledaju rezultati u ligi i Ligi prvaka.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.