Milan ostaje bez šanse: Raiola je pronašao klub koji je spreman ispuniti želje Donnarumme

Na relaciji Milan - Donnarumma - Raiola nikako ne funkcioniše i nikako da se nađe neko riješenje da svi budu zadovoljni i da se produži ugovor sjajnom golmanu. 


Donnarumma ima ugovor do kraja sezone po kojem zarađuje 6 miliona eura po sezoni, "Rossoneri" su spremni da mu dignu platu na 8 miliona u novom ugovoru. 

Ali to ne zadovoljava Raiolu, koji je spreman odvesti talentovanog golmana sa San Sira i pronaći klub koji će ispuniti njihove uslove. Da ništa ne može proći bez ljutog rivala Juventusa, pokazuje i ova situacija gdje je navodno Juventus spreman ponuditi veću platu od Milana i pokušati pridobiti Donnarummu da obuče crno-bijeli dres. 



U igru se uključuje i Paris Saint-Germain koji je u ovom trenutku daleko finansijski stabilniji klub od Juventusa  i spreman je ponuditi nevjerovatnih 12 miliona po sezoni Donnarummi da dođe na "Park Prinčeva". Milanu je nezamislivo da toliko može ponuditi svom golmanu i izgleda da je sve bliži kraj saradnje. 

Ostaje da vidimo šta će prelomiti u ovoj priči i gdje će Donnarumma braniti sledeće sezone.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.