Bayern sprema veliku razmjenu sa Juventusom: Salihamidžić spreman na sve da bi doveo svoju želju

Njemački mediji danas donose velike informacije koje se tiču Hsana Salihamidžića i njegovih planova oko narednih pojačanja. 


 Naime, Bild donosi informaciju kako su Salihamidžić i uprava kluba ozbiljno zainteresovan za veznjaka popularnog kluba iz Torina.

U Minhenu žele da pojačaju svoj vezni red, a Salehamidžić je siguran kako bi im Bentancur bio idealno pojačanje te je spreman sve da učini kako bi ga vidio u svojim redovima već početkom sledeće sezone. Koliko je velika želja Bayerna pokazuje i to da su spremni i na razmjenu igrača sa Juventusom. 



Naime, oni bi ponudili Juventusu Goretzku što je sigurno izuzetno primamljivo za " Staru damu ". Goretzki ističe ugovor na ljeto 2022. godine i jasno je da u Bayernu ne računaju na njega ozbiljno u narednom periodu jer mu još nije ponuđen bilo kakav ugovor o nastavku saradnje.

Prema posljednjim informacijama Salihamidžić je već u kontaktu sa svojim bivšim klubom i pokušat će da dovede što prije željnog veznjaka, a veliki plus u toj misiji može mu biti to što njeguje izuzetno dobre odnose sa timom iz Torina.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.