Uprava Uniteda sprema fantastičnu četvorku: Zvijezde Reala, Juvea i trenutno najveća nada planete

Manchester United ni ove sezone nije zadovoljio očekivanja svojih vijernih navijača, ali se čini kako bi se to moglo promjeniti ovoga ljeta.


Ovo ljeto izgleda da će glavnu riječ oko transfera voditi Flatcher, Murtough pa i sam Solskjaer kako bi pokušali dovesti što veća imena na Old Trafford.

 Ed Woodward više nije glavni čovjek kada su u pitanju transferi pošto je na poziciju direktora kluba postavio upravo John Murtougha. John čim je sjeo počeo je aktivno da radi,na potencijalnim transferima za sledeću sezonu. 



Pa tako je odma za njega interesantne postale zvijezde Reala, Juventusa i trenutni " wonderkinds " koji oduševljava planetu. Prema nezvaničnim informacijama prvi pik je mladi Varane koji ima ugovor do 2022. godine, ali i vremešni Ramos koji sa 34 godine još nije dogovorio produžetak sardanje sa Madriđanima.

Trofejni štoper ima prevelike zahtjeve jer traži 200 hiljada funti nedeljno. To je što se tiče defanzivaca koje je zamislio da vidi u svojim redovima Murtough. Kada je riječ o ofanzivcima na listi Uniteda su dva velika imena, prvo ime je zvijezda Paulo Dybala.



On iza sebe ima sezonu kojom se ne može pohvaliti, a United svoju šansu vidi u tome da ponudi Pogbu u razmjeni za Dybalu. Drugo i najzvučnije ime ovoga ljeta što će se pojavljivati u željama Uniteda i drugih klubova jeste Haaland koji se smatra jednim od najvećih talenata planete. 

Solskjaer svojevremeno ga je vodio u Moldeu i baš zbog toga mnogi smatraju da je baš United jedan od glavnih kandidata da ga dovedu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.