Everton pravi iznenađujući transfer - Zaboravljeni brazilski fudbaler velika želja Ancelottija

Bivši brazilski reprezentativac velika želja Italijana


Poznati brazilski fudbaler i bivši reprezentativac te zemlje Felipe Anderson mogao bi da završi u Evertonu pošto je za njega veliko interesovanje pokazao Everton. Ancelotti ga poznaje iz perioda zajedničkog boravka u Seriji A. 

Brazilski ofanzivni vezni je trenutno na pozajmici u Portu iz Vest Hema, a Anćeloti ga vidi kao rešenje za kreatora igre liverpulskog tima. U slučaju dolaska na Gudison park nekadašnji fudbaler Lacija bi zamenio svog zemljaka Bernarda koji polako pakuje kofere za odlazak. Ceo transfer bi moglo da zakomplikuje to što je Anderson trenutno na pozajmicu u Portu, ali Anćeloti se uzda u to što je Brazilac u drugom planu na "Dragau". Trenutno je odigrao svega tri utakmice za tim našeg Marka Grujića i najradije bi promenio sredinu. 

 Pošto su u celu priču uključena tri kluba na potezu je FIFA, koja je zbog trenutne situacije relaksirala pravila u ovakvim situacijama. Uprkos tome, Anderson je ove sezone igrao za Vest Hem i Porto, a i dalje važi pravilo da jedan fudbaler ne može da nosi dres tri različita kluba u istoj sezoni.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.