Fabrizio Romano tvrdi: Klopp će teško do pojačanja - Nitko ne želi da pojača prvaka Engleske

Klopp u problemima, teško će do pojačanja 


Njemački strateg želi pojačati opustošenu obranu, ali će možda morati nastaviti s veznjacima… Liverpool ove sezone ima velikih problema s ozljedama igrača. Posebno se to odnosi na posljednju liniju koja je desetkovana pa je Klopp u ovom prijelaznom roku odlučio pojačati obranu. 

Međutim, prema tvrdnjama talijanskog novinara i transfer gurua Fabrizija Romana njemački strateg će to teško napraviti iz razloga jer gotovo nitko ne želi doći na Anfield. Naravno, nije riječ o tome da Liverpool nije atraktivna destinacija 



Već većina tih nogometaša ne želi doći u aktualnog prvaka Engleske kao privremena zamjena koja bi povratkom ozlijeđenih igrača preselila na klupu ili tribine.  „Mnogi igrači trenutno ne žele u Liverpool, odigrati pet, šest utakmica i zatim izgubiti mjesto kad se vrate Van Dijk i ostali pa završiti na klupi. 

Klub s Anfielda je zato bliže stavu „ako možemo nekog dovesti OK, ako ne, igrat ćemo s igračima koje imamo“, izjavio je Romano u svom podcastu.  Neće Klopp odustati od pojačanja jer mu ona definitivno trebaju za obaranu naslova



No ukoliko ne dogovori niti jednog željenog igrača navijači će se još neko vrijeme morati tresti s dvojcem u zadnjoj liniji tipa Henderson – Fabinho, ili s nekim sličnim koji definitivno ne ulijeva sigurnost iz jednostavnog razloga, nisu stoperi.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.