Fabrizio Romano tvrdi: Klopp će teško do pojačanja - Nitko ne želi da pojača prvaka Engleske

Klopp u problemima, teško će do pojačanja 


Njemački strateg želi pojačati opustošenu obranu, ali će možda morati nastaviti s veznjacima… Liverpool ove sezone ima velikih problema s ozljedama igrača. Posebno se to odnosi na posljednju liniju koja je desetkovana pa je Klopp u ovom prijelaznom roku odlučio pojačati obranu. 

Međutim, prema tvrdnjama talijanskog novinara i transfer gurua Fabrizija Romana njemački strateg će to teško napraviti iz razloga jer gotovo nitko ne želi doći na Anfield. Naravno, nije riječ o tome da Liverpool nije atraktivna destinacija Već većina tih nogometaša ne želi doći u aktualnog prvaka Engleske kao privremena zamjena koja bi povratkom ozlijeđenih igrača preselila na klupu ili tribine.  „Mnogi igrači trenutno ne žele u Liverpool, odigrati pet, šest utakmica i zatim izgubiti mjesto kad se vrate Van Dijk i ostali pa završiti na klupi. 

Klub s Anfielda je zato bliže stavu „ako možemo nekog dovesti OK, ako ne, igrat ćemo s igračima koje imamo“, izjavio je Romano u svom podcastu.  Neće Klopp odustati od pojačanja jer mu ona definitivno trebaju za obaranu naslovaNo ukoliko ne dogovori niti jednog željenog igrača navijači će se još neko vrijeme morati tresti s dvojcem u zadnjoj liniji tipa Henderson – Fabinho, ili s nekim sličnim koji definitivno ne ulijeva sigurnost iz jednostavnog razloga, nisu stoperi.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.